Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoesen: debuut in wedstrijdselectie geweldig

3 oktober 2012 07:26 - Telegraaf.nl

Danny Hoesen is juist voor het duel tegen Real Madrid voor het eerst in de wedstrijdselectie van Ajax opgenomen. "Zondag op de training hoorde ik al dat ik de volgende dag maar 45 minuten zou spelen bij ’Jong’, omdat de kans groot was dat ik bij de A-selectie zou zitten voor Real Madrid", zo gaf de aanvaller aan tegenover De Telegraaf. "Geweldig toch? Ik heb direct mijn familie gebeld .Als ik me goed ontwikkel, dan komen de kansen vanzelf. En die moet ik pakken. Zo gaat dat hier. Het is logisch dat ik graag eerste spits van Ajax wil worden. Elke minuut die ik bij het eerste kan meetrainen, is meegenomen en als ik mag invallen, is het helemaal mooi."

Hoesen is voor Frank de Boer inmiddels de stand-in voor de spitspositie. "Ik heb twee weken geleden al gezegd dat Danny dicht tegen de selectie aan zit en na het uitvallen van Miralem heb ik gekeken wat ik nodig heb. Ryan Babel speelde in de voorbereiding weinig, omdat we hem laat hadden gehaald. Daarom wil ik nu ook heel voorzichtig zijn en hem in een wedstrijd rust geven als dat kan. Het elftal staat en ik wil dan niet weer een middenvelder (Siem de Jong, red.) in de spits zetten. Het is daarnaast een goed signaal naar Danny dat hij – nu Sulejmani geblesseerd is – de stand-in is voor de spitspositie."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

hoesen danny jong madrid babel boer miralem sulejmani telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper