Transparent
Inloggen
Sluiten

Slop: beursexit dichterbij door betere financiele situatie

2 oktober 2012 08:27

De financiele situatie is door de miljoeneninkomsten in grote mate verbeterd. Dat stelt de club in staat het eigen vermogen flink te versterken. De club zou het geld ook kunnen gebruiken voor een beursexit. Volgens financieel directeur Slop is dat zeker een item binnen de club. "Dat speelt altijd, door het negatieve imago rond de beursnotering," zo laat Slop weten in het FD.

"Door emotie zijn mensen snel geneigd om te zeggen: we hebben het niet nodig. De mogelijkheid voor een beursexit is door de winstgevendheid in ieder geval dichterbij dan in het verleden. We kunnen nu ook goedkoper lenen. Dus de indicatoren zijn positiever dan vier jaar geleden. Aan de andere kant heeft de beursgang ons kapitaal gebracht waardoor wij niet zoals Feyenoord naar privépersonen moesten stappen. En het probleem van de kosten die een ­notering zou veroorzaken, zie ik niet zo. Een beursnotering brengt ook transparantie. Dat is alleen maar goed."

Meer: Financieel Dagblad




Tags

beursexit slop dichterbij beursnotering beursgang feyenoord imago indicatoren kapitaal miljoeneninkomsten notering privepersonen transparantie winstgevendheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn brobbey elsimao eredivisie eriksen farioli forbs godts hato henderson hlynsson jong kiki kroes mannsverk passing potter riedewald sevic shogun simpele sutalo tahirovic taylor voetbalprimeur volendam vos zorgeloos