Transparent
Inloggen
Sluiten

Eriksen: ik heb goed naar Bergkamp geluisterd

29 september 2012 23:35 - Telegraaf

Christian Eriksen lag de laatste weken nadrukkelijk onder vuur. Ook Frank de Boer gaf aan dat het tijd werd dat de Deen in belangrijke wedstrijden beslissend wordt. In de eerste topper van het seizoen was hij vervolgens direct beslissend. "Ik heb wat mindere wedstrijden gespeeld, maar voel me nu lekker. Eerst goed voetballen, dan komen de goals vanzelf," zo gaf hij aan tegenover Eredivisie Live.

De middenvelder vond dat 'geduld' zaterdag het toverwoord was bij Ajax. „We hadden veel balbezit, maar het was lastig om er door te komen. In de rust hoorden we dat we geduldig moesten blijven. Dat hebben we hartstikke goed gedaan Bergkamp zei: je krijgt altijd nog twee kleine kansjes. Nou, daar heb ik er eentje van afgemaakt", zei de Deense doelpuntenmaker lachend. "Ik heb goed naar Dennis geluisterd."

Meer op Telegraaf




Tags

bergkamp eriksen geluisterd boer doelpuntenmaker eredivisie kansjes topper toverwoord vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze mislintat nice ogc rensch rossi rulli sevic shogun sosa steijn taylor text