Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax heer en meester in Utrecht: 0-3

26 september 2012 22:56

Ajax heeft zich simpel geplaatst voor de derde ronde van de KNVB beker. Vooraf was er veel te doen geweest over de nieuwe zware uitwedstrijd voor Ajax. De Amsterdammers waren echter heer en meester in de Galgenwaard, met de uiteindelijke 0-3 was Ajax nog lief voor de tegenstander.

Voorafgaand aan de wedstrijd hield FC Utrecht een laser- en vuurwerk show om de boel op te zwepen. Vanaf het begin van de wedstrijd legde Ajax het duel echter lam. Ajax speelde op balbezit en voorkwam daarmee dat FC Utrecht in de wedstrijd kon komen. Via combinatievoetbal stond de ploeg al na een kwartier spelen op 0-2. Eerst was het Sana die op aangeven van Babel kon scoren. Daarna was het omngekeerd en kon Babel voor de 0-2 zorgen. De wedstrijd was toen eigenlijk al beslist.

Na rust maakte Eriksen via een hard schot een einde aan de eventuele laatste hoop van de spelers van FC Utrecht. Het duel werd vervolgens gestaakt door scheidsrechter Nijhuis toen er voorwerpen en vuurwerk het veld op werden gegooid door de fans van FC Utrecht achter het doel van Cillessen. Na de hervatting een kwartier later speelde Ajax het duel simpel uit.




Tags

utrecht heer babel vuurwerk combinatievoetbal eriksen galgenwaard knvb lam laser lief nijhuis omngekeerd sana show voorkwam zwepen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos