Transparent
Inloggen
Sluiten

Boerrigter: speel nu zelfs zonder pijnstillers

21 september 2012 18:14 - Ajax.nl

Het gaat nadrukkelijk de goede kant op met Derk Boerrigter. De vleugelaanvaller voelt zich topfit, ook al heeft hij pas twee invalbeurten (tegen NEC en tegen NAC), dik zeventig minuten tegen Heerenveen, een helft tegen RKC en een hele wedstrijd (Dortmund-uit) in de benen. "Door meer te spelen zal ik me alleen maar beter gaan voelen. Maar het belangrijkste is nu dat ik vrijwel geen last meer heb van mijn rug. Ik speel nu zelfs zonder pijnstillers. Dat geeft wel aan dat het echt weer goed zit."

Boerrigter put er vertrouwen uit en hoopt de komende weken de draad op te pakken waar hij hem na het eerste deel van vorig seizoen moest laten vallen. "Mijn eerste doel is nu om weer een vaste basisspeler te worden zoals ik dat was voor mijn blessures. En daarna is het doel om die status te behouden."

Meer van Boerrigter: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

boerrigter pijnstillers derk dortmund heerenveen nac rkc topfit zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos