Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in slotfase onderuit in Dortmund: 1-0

18 september 2012 22:41

Ajax heeft op zijn Duits in Dortmund verloren van Borussia Dortmund. Drie minuten voor tijd tekende de POol Lewandowski voor de 1-0 zege van de Duitsers.

Ajax liet het initiatief in de openingsfase aan de Duitsers. Ajax hield in de eerste helft uiteindelijk behoorlijk stand en kreeg zelfs de beste kansen. Eriksen en Boerrigter hadden goede kansen op de openingstreffer. Aan de andere kant keepte Vermeer een sterke wedstrijd. Hij hield zijn ploeg in de race.

Vlak na rust kreeg Ajax een aantal mogelijkheden op rij. Toen Ajax die niet benutte, pakte Borussia Dortmund de wedstrijd in handen. Dat leverde een aantal kansen op. Na een klein uur spelen leek Dortmund de voorsprong in de schoot geworpen te krijgen door een makkelijk gegeven penalty voor een overtreding van Van Rhijn. Vermeer redde de inzet echter uitstekend.

In het vervolg kreeg Ajax het moeilijk. Dat leidde uiteindelijk drie minuten voor tijd tot de treffer. Lewandowski rukte zich los van Alderweireld en besliste de wedstrijd.




Tags

dortmund lewandowski vermeer alderweireld besliste boerrigter eriksen openingsfase pool rhijn rukte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper