Transparent
Inloggen
Sluiten

VAK410: Corteo in Dortmund

15 september 2012 23:23 - VAK410.nl

VAK410 meldt dat er in Dortmund een corteo wordt georganiseerd in aanloop naar het Champions League duel tegen Borussia Dortmund.

Aanstaande dinsdag zullen meer dan 3.500 Ajacieden afreizen naar Dortmund om ons aller Ajax te ondersteunen tijdens de eerste Champions League wedstrijd. Traditiegetrouw verzamelen we altijd in de binnenstad van de speelstad om daar naar de wedstrijd toe te leven.

VAK410 pakt deze gelegenheid aan om ’s avonds gezamenlijk naar het stadion te lopen en de stemming er verder in te brengen. We verzamelen om 18.00 uur op de Hansaplatz en zullen dan richting het Westfalenstadion lopen. Een tocht van een kleine 3 kilometer.

Waar de Amsterdamse burgemeester en politie er alles aan doen om corteos in Amsterdam te verbieden, is dit onder meer in Duitsland de normaalste zaak van de wereld.

Meer op VAK410.nl




Tags

dortmund corteo corteos duitsland hansaplatz kilometer normaalste speelstad tocht traditiegetrouw verbieden westfalenstadion

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal