Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Murphy helpt De Boer met mentale processen bij Ajax-selectie

14 september 2012 07:22

Frank de Boer sprak gisteren uitgebreid met Peter Murphy. De voormalig volleybal-coach staat De Boer sinds vorig seizoen bij om de mentale processen rond de Ajax-selectie te verbeteren. "Murphy heeft eerder dit seizoen de twaalf nieuwelingen onder de loep genomen en kwam gisteren voor de tweede keer. Uiteraard is de voorbereiding op de Champions League nu ook voorbij gekomen," zo vertelt De Boer in het Algemeen Dagblad.

Hij wil de spelers zo optimaal voorbereiden en het geloof geven dat Ajax een kans maakt om te overwinteren in de Champions League. "Het besef dat we Manchester United hadden kunnen uitschakelen, kwam bij de spelers eigenlijk pas na de wedstrijd."




Tags

boer murphy processen loep nieuwelingen volleybal voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper