Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax geeft geen kaarten terug aan Borussia Dortmund

12 september 2012 07:21 - Ajaxlife.nl

De Supportersvereniging van Ajax spreekt de melding van Borussia Dortmund tegen dat 1500 kaarten door Ajax zijn teruggegeven. Ajax kreeg in totaal 3300 kaarten, hetgeen goed is voor ongeveer 5% van het totaal aantal plaatsen. Dat is ook het verplichte aantal kaarten dat een club beschikbaar moet stellen.

De extra 1500 kaarten ontstonden door de Supportersvereniging echter omdat Dortmund met Ajax had afgesporken de Ajax fans achter de goal plaats te laten nemen. Omdat de Duitse club eigenhandig op die afspraak terug kwam en ze toch in het standaard uitvak in de hoek plaatste, waren er geen extra buffervakken meer nodig. Deze kaarten gingen vervolgens alsnog in de verkoop.

Meer op Ajaxlife.nl




Tags

dortmund supportersvereniging afgesporken buffervakken eigenhandig teruggegeven uitvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid