Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSG lijkt Inter, AC Milan en Napoli af te troeven voor Van der Wiel'

31 augustus 2012 07:11

Volgens De Telegraaf zijn Internazionale, AC Milan, Napoli en Paris St. Germain op de slotdag van de transfermarkt nog in beeld voor Gregory van der Wiel. De kans lijkt groot dat de rechtsback op de laatste dag alsnog een nieuwe club vindt.

Afgaande op De Volkskrant lijkt het Franse Paris Saint-Germain de belangrijkste gegadigde. Raiola zou donderdag lange tijd met de Franse topclub onderhandeld hebben. Van der Wiel nam al een voorschot en noemde Paris Saint-Germain in een reactie ‘een prachtige club’. "Ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Bij Ajax heb ik fantastische tijden beleefd, maar het was tijd om een stap te maken."

Met de transfer van Van der Wiel is volgens De Volkskrant een bedrag van zo'n 5 miljoen gemoeid.




Tags

wiel milan napoli inter psg volkskrant gegadigde gregory internazionale raiola slotdag telegraaf voorschot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos