Transparent
Inloggen
Sluiten

Overmars: kans op vertrek Van der Wiel groter dan vertrek Sulejmani [Update]

30 augustus 2012 22:46

Volgens Marc Overmars zal er op de laatste dag van de transfermarkt nog wel wat gebeurden. 'Zeker met Van der Wiel, voor wie meer interesse is. Die transfer zie ik eerder rondkomen dan een vertrek van Sulejmani.' Overmars liet dat weten voor de microfoon van Radio 1.

Een vertrek van Sulejmani schat hij minder kansrijk in. Diverse clubs zouden zich voor de aanvaller gemeld hebben. "Maar eerlijk gezegd denk ik dat hij gewoon bij Ajax blijft," zo geeft hij aan tegenover Ajaxlife.

[Update] Willem Vissers, sportjournalist van de Volkskrant, liet op twitter weten dat vandaag beslist wordt of Van der Wiel naar Paris Saint Germain gaat of niet.




Tags

overmars sulejmani wiel ajaxlife gebeurden kansrijk microfoon schat sportjournalist vissers volkskrant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper