Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax geïnteresseerd in Noorse middenvelder Eikrem'

29 augustus 2012 16:04 - rbnett.no

Volgens het Noorse rbnett.no is Ajax geïnteresseerd in de Noorse middenvelder Magnus Wolff Eikrem van Molde. Naast Ajax zouden ook PSV en verschillende clubs uit de Belgische en Duitse competitie interesse hebben in de Noor.

Eikrem verhuisde op z'n 16e van Molde naar Manchester United, waar hij vorig jaar jaar weer vertrok. De nu 22-jarige middenvelder is een vaste kracht in het team van coach Solskjær. Die zegt dat hij bereid is om Eikrem in de toekomst te laten gaan, maar dat hij voorlopig nog over hem wil beschikken. Zelf heeft Eikrem zich ook tot doel gesteld om met Molde Europa in te gaan. Daarvoor moet komende donderdag eerst Heerenveen voor worden uitgeschakeld.

Jim Solbakken, de zaakwaarnemer van de speler, geeft aan dat hij nog nooit zo veel interesse in een Noorse middenvelder heeft meegemaakt. Er is meerdere keren geïnformeerd, maar tot dusver hebben zaakwaarnemer en speler alle interesse afgewimpeld. "We kunnen niks uit sluiten, maar tot dusver hebben we overal 'nee' tegen gezegd. Als de juiste club zich voor Magnus meldt en daarbij het juiste bedrag aan Molde wil betalen zullen we het allemaal overwegen", aldus diens zaakwaarnemer.

Solbakken acht het waarschijnlijker dat Eikrem in januari of volgende zomer vertrekt. Hij benadrukt dat het dan niet om het geld zal gaan, maar dat ze een keuze voor de club zullen maken. Persoonlijke ontwikkeling zal daarbij centraal staan.

Meer op rbnett.no




Tags

eikrem molde magnus solbakken afgewimpeld heerenveen jim noor rbnett solskjaer waarschijnlijker wolff

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer potter remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam