Transparent
Inloggen
Sluiten

Sulejmani houdt zich op de vlakte over toekomst: 'focus op derde titel op rij'

26 augustus 2012 14:59 - AT5

Tegenover AT5 wilde Miralem Sulejmani helemaal niets kwijt over zijn situatie bij Ajax en zijn gedachten over de toekomst. Het contract van de aanvaller loopt over een jaar af. Ajax zal hem dus nu moeten verkopen om nog iets aan hem te verdienen, indien Sulejmani zijn contract niet wil verlengen.

"Op dit moment heb ik nog niks besloten," aldus Sulejmani. "Ik wil niks kwijt over mijn toekomst, want in het voetbal weet je nooit wat er gebeurt. Ik houd het voor mezelf en ik praat nergens over. Maar ik denk niet aan andere clubs. Ik concentreer me op Ajax en het volledig fit worden na mijn blessure. En waarom vervolgens dan niet met Ajax voor de derde keer op rij kampioen worden."

Meer op AT5




Tags

sulejmani titel vlakte concentreer miralem

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca barcelona berghuis beuker derk dof elsimao eredivisie farioli feyenoord gekke hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac ontgaat opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst