Transparent
Inloggen
Sluiten

Overmars: komst aanvaller mislukt op verblijfsvergunning

25 augustus 2012 19:32

In een interview van ruim een half uur met Eredivisie Live (in zijn geheel online te bekijken, een absolute aanrader!). De nieuwe technisch directeur van Ajax legt daarin de huidige situatie uit en verklaart keuzes. Hij gaat daarin ook in op de situaties van Sulejmani en Van der Wiel.

Overmars laat daarbij weten dat het mogelijk is dat er na het aanstaande vertrek van Janssen nog een speler vertrekt uit de selectie, al is dat nog niet zeker. Hij wilde niet aangeven om wie dat gaat, Ebecilio lijkt daarbij een logische naam.

De directeur voetbalzaken (zoals hij het zelf noemt) geeft daarbij aan dat er mogelijk nog een speler bijkomt. 'Ik denk dat er in de aanval best nog wel behoefte is aan een speler die in de spits kan en aan de zijkant kan spelen. We waren redelijk ver met een speler, alleen krijgt die geen verblijfsvergunning. Dat is jammer. Of er komt nog een iemand bij, of we houden het bij deze groep. De komst van Armenteros speelt op dit moment niet.'

Volgens Overmars is het niet uitgesloten dat er een deze dagen nog een speler bijkomt, een speler zonder grote naam. Een speler als Sana is daarbij het voorbeeld.




Tags

overmars bijkomt aanrader armenteros ebecilio eredivisie janssen sana sulejmani wiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam