Transparent
Inloggen
Sluiten

Janssen schermt met interesse vanuit Turkije

20 augustus 2012 06:54

Theo Janssen is in afwachting van een akkoord tussen Vitesse en Ajax. Daar zit al geruime tijd geen schot in. Volgens De telegraaf zou Vitesse twee keer een bod hebben neergelegd uitgaande van een overgang zonder transfersom. In tegenstelling tot eerdere berichten melden zowel het AD als De Gelderlander nu dat Ajax slechts een half miljoen euro voor Janssen zou vragen.

In De Telegraaf schermt de middenvelder nu met interesse van een andere club. "Er is een tweede club die zich bij Ajax heeft gemeld", aldus Janssen. Volgens Omroep Gelderland is dat Besiktas. Dagblad De Gelderlander noemt Besiktas en Bursaspor met name. Janssen lijkt dat te willen gebruiken om een doorbraak te forceren. "Ik wil een signaal krijgen dat Vitesse me graag wil hebben. Dat is me nu niet duidelijk en dat maakt het er allemaal niet makkelijker op.”

Zijn liefde gaat nog steeds uit naar Vitesse. 'Ik ben 31. Dan weet je dat je niet veel jaren meer zelf actief kunt zijn. Als ik dan als jeugdtrainer aan de slag kan, heel graag,' zo gaf in het Algemeen Dagblad hij aan over de interesse vanuit Arnhem.




Tags

janssen vitesse schermt besiktas gelderlander telegraaf turkije arnhem bursaspor gelderland liefde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah