Transparent
Inloggen
Sluiten

Pastoor: ons eigen spelletje proberen te spelen tegen Ajax

18 augustus 2012 10:08

NEC verraste bij de opening van de competitie door met 0-2 te winnen bij Heerenveen. NEC-trainer Alex Pastoor was uiteraard zeer tevreden over de winst in Friesland, maar weet dat Ajax van een ander kaliber is. "De spelers hebben afgelopen week niet met het hoofd in de wolken gelopen. Ajax is weer een stuk lastiger dan Heerenveen."

NEC zal ook deze wedstrijd weer hun eigen spelletje gaan spelen. Pastoor op de oficiele website van de Nijmegenaren: "Het maakt voor ons niet veel uit wie de tegenstander is. We proberen altijd ons eigen spel te spelen. Dus dat doen we zondag tegen Ajax ook." Over de opstelling zegt Pastoor niet veel. Dat doet hij eigenlijk nooit. "Dat heeft niets te maken met geheimzinnigheid. Ik wil gewoon al mijn spelers het vertrouwen geven."




Tags

pastoor heerenveen friesland geheimzinnigheid kaliber nijmegenaren oficiele opening wolken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper