Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorzitter Zweedse voetbalbond uit kritiek op handelswijze Ajax

30 mei 2002 13:41 - VIplanet

Verslaggever: P

De directeur van de Zweedse voetbalbond, Bengt Madsen heeft Ajax fel bekritiseerd vanwege de volgens hem onbegrijpelijke beslissing om Zlatan Ibrahimovic te willen verkopen. Madsen is eveneens technisch directeur van Malm? FF, de vorige werkgever van Zlatan.

Madsen zegt: 'Het enige dat Zlatan nodig heeft is een club die vertrouwen in hem heeft. Toen Ajax Zlatan vorig jaar presenteerde, had de club alleen maar lovende woorden voor hem. Hij zou er de tijd krijgen zich te ontwikkelen. Nu mag hij opeens weg. Al die mooie praatjes zijn dus pure nonsens gebleken.'

Zlatan is het afgelopen seizoen slechts vijf keer als basisspeler begonnen bij Ajax en is gedurende thuiswedstrijden veelvuldig uitgefloten. Nu hij weg mag bij Ajax, zijn er al veel geruchten rond een transfer. de voorzitter van AS Roma, Sensi, verklapte onlangs dat de onderhandelingen met de aanvaller al voorzichtig zijn begonnen.

Meer op VIplanet




Tags

zlatan madsen bengt ibrahimovic malm nonsens onbegrijpelijke praatjes roma sensi uitgefloten verklapte werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper