Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'steun van Ajax fans keihard nodig'

12 augustus 2012 12:20 - Ajax.nl

In zijn traditionele welkomstwoord voor het competitieduel tegen AZ richtte De Boer de aandacht vooral op de steun van de fans.
"Een speciaal woord van welkom voor die tienduizenden trouwe seizoenkaarthouders die hun kaart weer verlengden. Dat vind ik fantastisch. Ik kan niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk de steun van de tribunes is voor onze ploeg.

Ik heb via via gehoord dat er deze zomer initiatieven zijn ontplooid om de sfeer in het stadion nog verder te verbeteren. Over de steun van het publiek en de sfeer in het stadion hebben wij als technische staf en spelersgroep absoluut niet te klagen gehad, in de anderhalf jaar tijd dat ik erover kan oordelen. Toch geeft het me een goed gevoel als ik hoor dat er diverse supportersgroepen bezig zijn om het nog verder te verbeteren.

Wij moeten 34 wedstrijden spelen en daarin zo min mogelijk punten verspelen willen we kans maken op de derde landstitel op rij. Want dat is de belangrijkste doelstelling van dit seizoen: kampioen worden. Daarnaast willen we weer overwinteren in Europa. Na twee keer op rij ‘net niet’, dit jaar graag wél in de UEFA Champions League. Als we dit seizoen verder kunnen komen in de KNVB Beker dan vorig seizoen, dan is me dat ook wat waard. Ook in dat toernooi moeten we er vanaf de eerste speelronde staan, uit tegen FC Utrecht.

Ambities genoeg. Zoals het hoort bij Ajax en zoals dat van ons gevraagd mag worden. Die ambitieuze doelstellingen zetten we af tegen een jonge ploeg, boordevol talent. En dan kom ik automatisch weer terug bij alle supporters op de tribune. Het mag duidelijk zijn dat we jullie steun vanaf de eerste minuut in deze eerste speelronde keihard nodig hebben.

Meer op Ajax.nl




Tags

boer boordevol klagen knvb landstitel ontplooid richtte tienduizenden trouwe uefa utrecht verspelen welkomstwoord

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo desgewenst eenjarig elsimao gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer pleefiguur ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper