Transparent
Inloggen
Sluiten

Ozbiliz heeft vanavond ook persoonlijk akkoord bereikt met Kuban Krasnodar

8 augustus 2012 23:29

Alleen een medische keuring kan de transfer van Aras Ozbiliz nog in de weg staan. De Russische club meldde zojuist vanavond een akkoord te hebben bereikt met de Ajacied over een contract voor vier seizoenen.

'Ondanks zijn jonge leeftijd is hij al een ervaren speler en international van Armenië. Het is een echte professional. We twijfelen er niet aan dat hij een toegevoegde waarde zal zijn voor het elftal. Zodra hij de medische keuring goed doorstaat, zal hij een contract ondertekenen', aldus de technisch directeur van Krasnodar op de officiële website.
Tags

krasnodar ozbiliz keuring kuban aras armenie doorstaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst