Doelpunten Zlatan voor en na rustperiode door elleboogstoot

27 mei 2002 19:41

Verslaggever: RvN

Ajax aanvaller Zlatan Ibrahimovic maakte een zeer bijzondere vriendschappelijke wedstrijd van het nationale elftal van Zweden tegen het Japanse Miyazaki mee. Ibrahimovic stond in de basis en wist al na 5 minuten het openingsdoelpunt te scoren. na een half uur spelen ging hij knockout na een elleboogstoot van een Japanse verdediger. Na minutenlang behandeld te zijn ging hij naar de kant en werd hij gewisseld. In de tweede helft kwam hij alsnog weer in het veld en wist hij al snel na een mooie actie nog een doelpunt te maken. Uiteindelijk won Zweden met 5-2 van de Japanners.