Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: geschrokken van eerste helft, maar tweede helft waren we duidelijk beter

5 augustus 2012 21:40

Frank de Boer liet na afloop weten geschrokken te zijn van zijn elftal in de eerste helft. "Het was heel gezapig van onze kant. Ik had het gevoel naar zomeravondvoetbal te kijken. De twee goals hadden met scherpte te maken. Het waren momenten van scherpte en frisheid. Het was te gezapig. Dat heb ik de spelers ook gezegd in de rust."

"In de tweede helft zag je een heel ander Ajax. Toen waren we duidelijk beter. Uit het niets scoren zij dan de 3-1, maar we zijn daarna wel door blijven gaan. Na de 3-2 kun je nog de gelijkmaker maken met Siem de Jong. De les van vandaag is dat je eerst strijd moet leveren, voordat je aan goed voetbal kan beginnen."

"De 4-2 vind ik uiteindelijk niet terecht als uitslag. Uiteindelijk ga je het liefst met een goed gevoel het seizoen in. Daarom ben ik wel blij met wat we in de tweede helft lieten zien. Maar ik wil wel beter voetbal. In de competitie wil ik volgende week tegen AZ drie punten hebben."




Tags

boer gezapig scherpte frisheid jong les zomeravondvoetbal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text