Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: halen van een spits hangt af van blessuregevoeligheid Sigthorsson

5 augustus 2012 12:12 - Ajax.nl

Op de officiele website gaat Frank de Boer nog maar eens in op het mogelijke aantreken van nieuwe spelers voor het einde van de transfermarkt. "We kijken heel nauwkeurig. Als we denken dat een speler topploeg waardig is, dan zullen we hem aantrekken. Maar het kan ook afhangen van andere dingen. Achterin zijn we erg jong. Daar mag wat ervaring bij. We hebben Tobias Sana gehaald, maar misschien komt er nog een links- of rechtsbuiten bij. Misschien ook nog een spits. Maar daarbij hangt alles af van hoe Kolbeinn (Sigthórsson, red.) zich ontwikkelt. Als je honderd procent zeker weet dat hij veel wedstrijden kan spelen, is een aankoop minder nodig. Maar stel dat hij geblesseerd raakt, dan kunnen we een extra spits gebruiken."

Meer op Ajax.nl




Tags

boer sigthorsson blessuregevoeligheid aantreken jong kolbeinn nauwkeurig sana tobias topploeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos