Transparent
Inloggen
Sluiten

'Sana had de keus uit meerdere clubs'

2 augustus 2012 00:21 - Futbollskanalen

Tegenover het Zweedse Futbollskanalen beweert de zaakwaarnemer van Tobias Sana dat de flankspeler de keuze had uit meerdere clubs uit grote competities. "Udinese en Granada wilde hem contracteren, maar Tobias koos Ajax en hij is erg gelukkig met die keuze", aldus Anders Karlsson, de zaakwaarnemer van de Zweed.

Naast Udinese en Granada waren volgens Karlsson veel clubs in Sana geïnteresseerd. "Watford, Rosenborg, Molde en meerdere Deense clubs wilde hem ook contracteren", aldus de zaakwaarnemer.

Op de vraag waarom Sana dan voor Ajax heeft gekozen zegt diens zaakwaarnemer: "Ze geloven enorm in hem en hij heeft ook veel geloof in Ajax. Om daar aan spelen toe te komen en zichzelf als speler te ontwikkelen."

Meer op Futbollskanalen




Tags

sana contracteren granada karlsson tobias udinese flankspeler futbollskanalen molde rosenborg watford zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey contractvoorstel elsimao farioli gorter hag hato hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper