Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer reageert op eerdere kritiek Verheijen

31 juli 2012 16:39 - Nu Sport

Raymond Verheijen heeft in het verleden regelmatig kritiek gehad op de trainingsopbouw van Ajax. In z'n interview met Nu Sport kijkt Frank de Boer nog eens terug op de kritiek die Verheijen de laatste tijd regelmatig uit. "Dat stoort me, omdat hij niet weet hoe andere trainers werken. Het meest vervelende vond ik nog dat hij meteen na de eerste overwinning van Rusland en de nederlaag van Nederland tweets over Oranje de wereld in slingerde. Dat is vragen om aandacht. Hup, meteen drie berichten in de kranten dat er niets van deugde bij Oranje. Dat vind ik goedkoop scoren. Hij weet niet hoe Oranje traint, hij weet niet hoe wij trainen. Vorig seizoen twitterde hij de hele tijd over Boerrigter en Sigthórsson, terwijl we daar juist extreem voorzichtig mee zijn omgesprongen, omdat die al geblesseerd waren aangekomen. Dat is storend."

Ook in de voorbereiding op dit seizoen heeft Verheijen z'n kritiek al weer geuit. Begin juli twitterde hij al dat Ajax te vroeg na de eerste training begint met oefenwedstrijden. Enkele dagen daarna reageerde De Boer al door te stellen dat Ajax naar zijn gevoel harder traint dan vorig jaar.

Meer op Nu Sport




Tags

verheijen boer oranje twitterde aangekomen boerrigter deugde hup nederland omgesprongen rusland sigthorsson slingerde storend trainingsopbouw tweets

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper