Transparent
Inloggen
Sluiten

Kuipers aangesteld voor PSV-Ajax

31 juli 2012 13:49

Internationaal arbiter Björn Kuipers is aangesteld om de 17e editie van dit duel te leiden.

De aftrap van de wedstrijd tussen bekerwinnaar PSV en landskampioen Ajax vindt om 18.00 uur traditiegetrouw plaats in de Amsterdam ArenA. Kuipers wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Richard Liesveld treedt op als vierde official.

Kuipers (39) floot één keer eerder de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Dit was op 25 juli 2009. Toen versloeg landskampioen AZ bekerwinnaar sc Heerenveen met 5-1. Het is voor Kuipers zijn eerste officiële aanstelling sinds EURO 2012, waar hij de poulewedstrijden Ierland - Kroatië en Oekraïne - Frankrijk floot.

Björn Kuipers over zijn aanstelling: ,,Het is een bijzonder mooie wedstrijd om het seizoen mee te starten. Na het EK heb ik genoten van een rustige periode, maar nu is het weer de hoogste tijd om te beginnen. En hoe kun je dat beter doen dan met de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal? We gaan er vanuit dat het een mooie avond wordt.”




Tags

kuipers aftrap arena editie erwin frankrijk geassisteerd heerenveen ierland kroatie liesveld oekraine poulewedstrijden roekel traditiegetrouw zeinstra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa steijn sutalo zucht