Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax: verhuur Castillion en Toivomaki nu definitief

26 juli 2012 17:33 - Ajax.nl

Ajax heeft donderdag met Heracles Almelo en Almere City FC de verhuurovereenkomsten van respectievelijk Geoffrey Castillion en Henri Toivomaki afgerond.
Castillion werd op 25 mei 1991 geboren in Amsterdam. Hij maakte op 20 maart 2011 zijn debuut in het eerste elftal van Ajax in de competitiewedstrijd ADO Den Haag - Ajax (3-2). In totaal speelde hij één officiële wedstrijd in het eerste elftal van Ajax. De spits staat nog tot en met 30 juni 2013 onder contract bij Ajax. In de overeenkomst tussen Ajax en Castillion blijft een optie tot verlenging voor de club opgenomen.

Toivomaki werd op 21 februari 1991 geboren in Hyvinkää in Finland. Hij is afkomstig van FC Lahti en is Fins jeugdinternational. Afgelopen seizoen maakte de Scandinaviër deel uit van de selectie van Jong Ajax. De verdediger staat nog tot en met 30 juni 2013 onder contract bij Ajax. De verhuur is een voortvloeisel uit de samenwerking tussen Almere City FC en Ajax.

Meer op Ajax.nl




Tags

toivomaki ado almelo finland henri heracles hyvinkaa jong lahti scandinavier verhuurovereenkomsten verlenging voortvloeisel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos