Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: Fischer heeft de kwaliteiten om een grote speler te worden

22 juli 2012 23:39

Frank de Boer was na het duel tegen Celtic voor de camera van Eredivisie Live vol lof over Man of the Match Viktor Fischer. "Hij kan heel goed zijn en worden. Hij is vrij goed, maar nog steeds maar tweedejaars A-speler. Hij kan ook nog in de jeugd spelen. Hij heeft de kwaliteiten om een grote speler te worden", aldus de trainer.

Ajax betaalde vorig jaar 1.2 miljoen euro voor Fischer. "Je haalt iemand voor dat geld alleen als je zeker denkt te weten dat hij in Ajax 1 komt te spelen. Je hebt natuurlijk geen garanties. Hij kan een blessure krijgen of een terugval. De scouts hebben veel inzicht en die moeten zien 'dit is hem'. Als hij zich zo doorontwikkelt, zou het stom zijn om hem niet bij de eerste selectie te houden. Alles is nu hosanna, hij krijgt nu te maken met media-aandacht. Het is kijken of hij gaat zweven of met beide voeten op de grond blijft staan."




Tags

fischer boer celtic doorontwikkelt eredivisie garanties hosanna match stom terugval tweedejaars viktor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht