Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: druk bezig, maar we overhaasten niets op transfermarkt

15 juli 2012 11:11

Frank de Boer liet tegenover Voetbalprimeur weten dat Ajax niet in paniek zal raken en geduld betracht op de transfermarkt. "Wij zijn gewoon heel druk bezig, als er meer nieuws te melden is, zullen jullie dat horen. Voor de rest heb ik er heel weinig over te melden."

"De transferperiode duurt tot 1 september. We gaan niets overhaasten en maken weloverwogen keuzes. Als het snel kan, doen we dat en anders moeten we geduld hebben. Of ik geduld heb? Ik heb een hekel aan wachten, daardoor bijt ik wel eens op m'n lip. Maar jullie weten dat ik best geduld kan hebben. Ik raak niet zo snel in paniek."

"Stel dat er niemand komt, doen we het met deze groep. Dan moeten er jongens gaan opstaan en dat heeft ook z'n charmes", besloot de coach.




Tags

boer overhaasten paniek betracht bijt charmes lip voetbalprimeur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper