Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Meyde bekroont debuut met doelpunt

19 mei 2002 22:12

Verslaggever: RvN

Ajax aanvaller Andy van der Meyde mag terugkijken op een mooi debuut voor Oranje. In de Verenigde Staten bekroonde hij een goede wedstrijd met het tweede doelpunt van de wedstrijd. Nederland zou uiteindelijk met 0-2 winnen van de Verenigde Staten door doelpunten van Roy Makaay en Andy van der Meyde. 'Dit kan niet mooier, eerst een goed seizoen, dan mijn debuut in Oranje en nog scoren ook. Het was wel spannend in het begin om met al die grote gasten te spelen, maar na het begin kon ik al snel mijn eigen spelletje gaan spelen. Het ging wel lekker. Ik had misschien meer als ??n doelpunt moeten maken. In de eerste helft was ik iets te wild en in de tweede helft kreeg ik nog een kans die ik misschien met links had moeten nemen. Gelukkig scoorde ik daarna alsnog en daar ben ik heel erg blij mee' aldus de debutant direct na afloop voor de camera's.

Bij de Verenigde Staten stond Ajacied O'Brien in de basis. Niet als linksback, maar op zijn favoriete plaats op het middenveld. O'Brien speelde als ??n van de weinige Amerikanen de gehele wedstrijd.

Meer op




Tags

meyde andy bekroont brien oranje bekroonde makaay nederland wild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos