Transparent
Inloggen
Sluiten

Ebecilio: hoe heb ik het zo kunnen laten versloffen?

13 juli 2012 00:34

Lorenzo Ebecilio laat in een uitgebreid interview in het blad NUsport openhartig weten dat hij het licht heeft gezien na lang hameren van De Boer, Ajax en zijn familie op zijn houding. Frank de Boer was vorig seizoen kritisch op de instelling van de vleugelaanvaller, die kampte met overgewicht. “Het was terecht dat hij dat zei. Hij hamerde er al langer op. De trainer vindt dat je serieus bezig moet zijn. Werken aan je verkeerde been, je voorzet, afwerken. Zo gaat je rendement omhoog en dat is nodig bij mij. Ik deed dat onvoldoende. Op een gegeven moment word je keihard met je neus op de feiten gedrukt. Op de club zeiden ze: je bent te zwaar. Mijn zaakwaarnemer en mijn ouders hebben gezegd: je bent verkeerd bezig.”

Ebecilio heeft het in zijn vakantie anders aangepakt. Hij wil fitter aan het seizoen beginnen. "Ik ben serieuzer gaan trainen. Meer in het krachthonk en minder de deur uit. Aan het eind van vorig seizoen was ik erg boos op mezelf. Ik zei: Lorenzo, hoe heb je het zo kunnen laten versloffen?”

"Ik heb nog een contract voor twee jaar bij Ajax. Komend seizoen moet ik echt vlammen. Anders bestaat de kans dat ik weg moet."

Meer in het blad NUsport




Tags

ebecilio versloffen blad boer lorenzo fitter gedrukt hameren krachthonk openhartig overgewicht vlammen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos