Transparent
Inloggen
Sluiten

Perez: 'Kijken of het trainerschap iets voor mij is'

10 juli 2012 15:59 - Ekstra Bladet

Gisteren werd bekend dat Kenneth Perez volgend jaar de assistent coach van de A1 zal worden. In een interview met Ekstra Bladet geeft Perez aan dat hij er in die periode achter wil komen of het trainerschap iets voor hem is en of dat het hem ligt.

Perez ziet er een grote uitdaging in. "Het zal een grote uitdaging zijn, ik ga met de grootste talenten in Nederland werken. Ze zullen in de NextGen spelen". De Deen geeft aan dat Viktor Fischer ook in de A1 speelt. Op de vraag of hij daar volgend jaar ook mee zal werken geeft hij aan dat het er op lijkt dat Fischer naar het eerste elftal zal worden gezet.

Vorig jaar liep Perez al stage in de jeugdopleiding bij Ajax. Dat is kennelijk goed bevallen, want Ajax vroeg hem 'een tijd geleden' of hij geïnteresseerd was om iets vast te doen bij Ajax. Daarop is besloten hem assistent te maken bij de A1.

Meer op Ekstra Bladet




Tags

perez trainerschap fischer bladet ekstra nederland nextgen stage viktor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper