Transparent
Inloggen
Sluiten

Ebecilio: 'Cruciaal jaar voor mij'

10 juli 2012 15:28 - Ajax Life

Ajax Life haalt een paar citaten van Lorenzo Ebecilio in NUsport aan. In een interview met het magazine zegt de aanvaller dat het voor hem een cruciaal jaar gaat worden. "Ik moet laten zien dat Lorenzo kan scoren, dat Lorenzo veel sterker is dan vorig seizoen, veel afgetrainder. Ik moet het vertrouwen van Ajax terugwinnen."

Ebecilio werd vorig jaar meerdere keren bekritiseerd door trainer Frank de Boer. Tevens zeulde de speler overtollige kilo's met zich mee. Hij zegt daar inmiddels van te hebben geleerd. Tijdens een korte vakantie op Ibiza heeft hij dan ook hard getraind. "Ik heb één keer de fout gemaakt om niets te doen op vakantie. Die achterstand loop je haast niet meer in," citeert Nusport hem. "Dat wil ik niet meer. Ik heb mezelf beloofd die fout niet nog een keer te maken." Ook zit hij nu vaker in het krachthonk.

Het stadsleven met feestjes en openingen waren een afleiding voor de speler. Inmiddels is hij verhuisd naar Hoofddorp, verder van de verleidingen dan eerder. De speler is er op gebrand zich dit jaar te laten gelden. "Vorig jaar is niet geworden wat ik en anderen ervan verwachtten. Ik kan niet wachten tot de competitie begint."

Meer op Ajax Life




Tags

ebecilio lorenzo afgetrainder boer citaten citeert feestjes haast hoofddorp ibiza kilo krachthonk life magazine openingen overtollige stadsleven terugwinnen verhuisd verleidingen zeulde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan pasveer ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tadic tahirovic taylor vos