Transparent
Inloggen
Sluiten

Sigthorsson met schroeven in enkel het seizoen in

10 juli 2012 14:16 - AD.nl

Kolbeinn Sigthorsson miste een groot deel van het vorige seizoen door een vermoeidheidsbreuk in z'n enkel. De spits is in oktober aan z'n enkel geopereerd. Hierbij zijn enkele schroeven in het gewricht bevestigd. In mei zou er sprake van zijn dat deze schroeven er uit zouden worden gehaald, iets wat hij zelf tegen sprak.

In het Algemeen Dagblad geeft de spits aan dat de schroeven in z'n enkel er zijn hele leven in kunnen blijven zitten. Ze zullen alleen er uit gehaald worden wanneer blijkt dat Sigthorsson last krijgt van het gewricht.

Verder kijkt de spits terug op het vorige seizoen. Hij zegt niet geheel fit te komen bij Ajax, waarna hij dat ook nooit echt is geweest. Op dit moment is de spits bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en ook nu is hij niet helemaal okselfris. De spits kampt met lichte hamstringklachten en traint daarom met een aangepast programma. Toch zegt hij dat het zijn doel is om helemaal fit te worden om er te staan wanneer de competitie begint.

Meer op AD.nl




Tags

schroeven sigthorsson gewricht kolbeinn okselfris vermoeidheidsbreuk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barcelona beuker brobbey depay dof elsimao farioli feyenoord gaaei gefunctioneerd godts jim jordi kiki koeman kroes lido linksbuiten maccabi opmerkelijk owen post rasmussen rugani sevic traore veerman weghorst wijndal