Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax zegt af te zien van Narsingh; Speler akkoord, maar Heerenveen vraagt te veel

10 juli 2012 06:45

In De Telegraaf stelt Marc Overmars dat Ajax afziet van de komst van Luciano Narsingh. Na een positief gesprek met de aanvaller zelf, schakelde Ajax direct door naar Heerenveen. Een aanbieding van Ajax werd door de Friezen resoluut van tafel geschoven. "Maar meer uitgeven dan we nu wilden, past in onze visie niet voor een speler die tot de zomer van 2013 vastligt. Bij Ajax groeien de bomen niet tot in de hemel. Wie weet is Luciano volgend jaar haalbaar," aldus Overmars in De Telegraaf. Ajax zou naar verluidt 3 miljoen euro hebben geboden, terwijl de Friezen 6 vroegen.

"We wilden Luciano voor vier jaar aan ons binden. En daar lag het probleem ook niet meer. We hebben SC Heerenveen vervolgens een verhoogde aanbieding gedaan, die niet is geaccepteerd. Dan houdt het op."




Tags

heerenveen narsingh overmars telegraaf afziet hemel schakelde uitgeven vastligt vroegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey contractvoorstel elsimao farioli gorter hag hato hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper