Nigeria wint met Ikedia in de basis; verrassende winst Galasek tegen Italie

18 mei 2002 21:21

Verslaggever: RvN

WK ganger Nigeria won zaterdag met 1-0 van Jamaica. James Obiorah maakte vlak na rust het enige doelpunt na zwak verdedigen van de Jamaicanen. De jonge Ajacied Pius Ikedia stond in de basis van Nigeria en speelde de gehele wedstrijd op de rechterflank.

Tomas Galasek won verrassend met het nationale elftal van Tsjechie van Italie. Na 25 minuten scoorde Smicer het enige doelpunt voor de Tsjechen. De tsjechische coach wisselde veel maar Galasek bleef de gehele wedstrijd staan. Hij liep wel tegen een gele kaart op.