Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer zeer tevreden over 0-5 tegen Emmen

7 juli 2012 17:28

Frank de Boer liet voor de camera van Eredivisie Live weten met een goed gevoel terug te krijgen naar het duel tegen Emmen (0-5). "Ik ben zeer tevreden. Vorig jaar wonnen we volgens mij pas in de 85ste minuut van Emmen. Nu zag het er een stuk beter uit. Ik zag in de eerste en tweede helft twee gretige teams. De dingen die we terug wilden zien, lieten de spelers op het veld zien. Natuurlijk zijn er verbeterpunten, maar we zijn pas twee weken bezig."

"Bij de jongeren in de tweede helft zag je nog wat naiviteit en gebrek aan voetbalgogme. Enkele wilden zich graag bewijzen aan de trainer en het publiek. En dan wordt het juist minder. Maar ze hebben zich goed geweerd," aldus de tevreden coach.




Tags

emmen boer eredivisie geweerd gretige naiviteit voetbalgogme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo brobbey desgewenst eenjarig elsimao godts gorter henderson kiki lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper