Transparent
Inloggen
Sluiten

kees kivits wint Ajax Netwerk VoVo 2011/2012

6 juli 2012 11:41 - VoVo

De clubs zijn alweer druk met de voorbereiding, maar wij zijn onze bezoekers nog één uitslag van het vorige seizoen schuldig, namelijk die van de Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo). Van de Ajacieden onder de 2.237 deelnemers was kees kivits de beste. Hij bleef met 352 punten de concurrentie ruim voor. Op de tweede plek van de fans van de club uit Amsterdam kwam hahaha-lo en patatman werd derde.

Als het gaat om de Eredivisie, dan werd die het beste voorspeld door gedeeld Bugsy. Het klassement voor de beker leverde maar liefst zes winnaars op: Wobbe, arie1, uilengek, smarkiej, patatman en afca1900. kees kivits won alleen het Europees klassement en het Interlands klassement (exclusief EK) ging naar blenblen en hm.

Voor wat betreft alle leden van Soccer Netwerk wist Tasman vantevoren het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Het EK werd door Spinoza en twee PSV'ers het beste voorspeld. Het relatief klassement voor heel Soccer Netwerk ging naar bodyhair.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2012/2013 gaat binnenkort alweer van start met de strijd om de Johan Cruijff Schaal XVII: PSV-Ajax.

Meer op VoVo
Tags

kivits klassement vovo patatman voorspeld afca blenblen bodyhair bugsy eredivisie hahaha loginnaam smarkiej spinoza tasman uilengek vantevoren vermelding voorspelcompetitie wobbe xvii

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson