Transparent
Inloggen
Sluiten

Marc Overmars door Ajax aangesteld als directeur voetbalzaken

6 juli 2012 08:57 - Ajax.nl

De Raad van Commissarissen en de directie van AFC Ajax NV hebben Marc Overmars aangesteld als directeur voetbalzaken. De voormalige topvoetballer begint per direct.
Overmars (39) stopte aan het einde van het afgelopen seizoen bij Go Ahead Eagles, waar hij sinds 2005 werkzaam was als commissaris voetbalzaken. Tevens was hij de afgelopen voetbaljaargang parttime in dienst bij Ajax als individueel techniektrainer.

Zijn functie is nieuw in de organisatie. Overmars gaat deel uit maken van de directie, die verder bestaat uit Henri van der Aat en Jeroen Slop. De voormalige vleugelaanvaller gaat zich binnen de directie met name bezig houden met transferzaken, de jeugdopleiding en scouting.

Meer op Ajax.nl




Tags

overmars aat afc eagles henri parttime slop techniektrainer topvoetballer transferzaken voetbaljaargang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper