Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertonghen: zal altijd 100% blijven geven voor Ajax

2 juli 2012 23:26 - Ajax.nl

Ondanks een maandenlange stroom van transfergeruchten is Vertonghen nog steeds officieel Ajacied. "Natuurlijk houdt het me wel bezig dat er nog geen duidelijkheid is. Het gaat immers over mijn toekomst," zo laat hij weten op de officiele website. Ik kan dan ook moeilijk zeggen dat er niet aan denk, want natuurlijk zit ik ermee. Maar het feit is er nu eenmaal, dus daar zal ik me naar moeten schikken. Het belangrijkste is dat ik nu eerst fit wordt. Tijdens mijn vakantie heb ik een heftige griep gehad, waardoor ik een paar dagen niets heb gegeten. Ik ben dus eigenlijk nog steeds aan het aansterken. Deze week in De Lutte moet ik daarom maar even flink bijeten."

Terwijl de transfergeruchten op de achtergrond spelen, focust Vertonghen zich voorlopig gewoon op Ajax. "Op dit moment speel ik bij Ajax, dus daar zal ik me altijd honderd procent voor geven. Ik ben immers sportman. En ondanks alle perikelen is het voor mij gewoon het begin van een nieuw seizoen. En dat begint voor mij bij Ajax. Het is uiteraard niet te zeggen hoe lang het duurt, maar ruimschoots voor 31 augustus moet er wel duidelijkheid zijn. Voor die tijd heb ik mijn keuze al gemaakt. Maar vooralsnog richt ik me gewoon op Ajax."

Meer op Ajax.nl




Tags

vertonghen transfergeruchten aansterken bijeten focust griep lutte perikelen sportman stroom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper