Transparent
Inloggen
Sluiten

Soap rond Cvitanich

30 juni 2012 18:59

De situatie rond Cvitanich lijkt in een soap te eindigen. De Telegraaf meldt dat Cvitanich zich morgen gewoon bij Ajax zal melden, omdat hij in botsing is gekomen met de coach en Boca Juniors hem daarom niet meer wil hebben voor de finale van de Copa Libertadores op 4 juli. Na lange discussie was er een akkoord bereikt dat de spits de finale toch mocht meemaken als speler van Boca Juniors.

In Argentinie weet men echter niets van een botsing. De clubleiding stelt verrast te zijn voor een last-minute beslissing van Ajax om toch per 1 juli te eisen dat Boca JUniors 50% van de transferrechten overneemt ter waarde van 2,5 miljoen euro. Indien dat niet gebeurt, moet hij zich op 1 juli melden bij Ajax.

Een trieste Cvitanich liet zojuist tegenover diverse journalisten weten onder geen beding de finale van de Copa Libertadores te zullen missen en dan maar als fan mee te reizen met zijn ploeg naar Brazilie. Hij stelt te hard gewerkt te hebben het gehele jaar om deze finale te moeten missen. Cvitanich stelde een eventuele sanctie van Ajax op de koop toe te nemen.




Tags

cvitanich boca juniors soap botsing libertadores argentinie beding minute overneemt sanctie telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer potter remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam