Transparent
Inloggen
Sluiten

Helemaal fitte Boerrigter gaat voor nieuwe landstitel en Nederlands elftal

25 juni 2012 17:01 - Ajax.nl

Derk Boerrigter kwam met goed bericht terug van een bezoek aan het ziekenhuis waar een botscan van zijn rug werd gemaakt. "Mijn rug voelde de afgelopen weken tijdens de vakantie al goed aan en de scan heeft dat vandaag bewezen. Ik ben helemaal fit om aan het nieuwe seizoen te beginnen. Of ik er klaar voor ben? Het bewijs zal straks op het veld moeten komen, maar ik ga er wel vanuit."

De linksbuiten van Ajax zit vol goede voornemens voor het nieuwe seizoen. "Op persoonlijk vlak hoop ik een seizoen zonder blessures mee te maken. Ik wil zoveel mogelijk spelen. Zowel bij Ajax als hopelijk ook het Nederlands elftal. Wat mij betreft mag de voorbereiding gauw voorbij zijn, zodat we snel weer 'om het echie' kunnen spelen. Ik kijk ernaar uit om net zo’n succesvol seizoen als vorig jaar tegemoet te gaan. We gaan met elkaar voor de derde landstitel op rij."

Meer op Ajax.nl




Tags

boerrigter landstitel bewijs botscan derk echie linksbuiten scan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper