Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verliest met 3-0 van Oranje

15 mei 2002 21:19 - VI Planet

Verslaggever: RvN

Ajax heeft woensdagmiddag een oefenpotje tegen het Nederlands elftal in het Olympisch Stadion in Amsterdam met 3 - 0 verloren. Voor Oranje scoorden Phillip Cocu (2x) en Roy Mackaay. Het trainingspartijtje, dat 60 minuten duurde, diende voor het Nederlands elftal als voorbereiding voor het oefenduel komende zondag in en tegen de Verenigde Staten. Andy van der Meyde maakte zijn officieuze debuut voor Oranje. De rechtsbuiten van Ajax kon echter niet imponeren.

Rafael van der Vaart maakte zijn rentree in het eerste elftal van Ajax. De middenvelder speelde het hele duel. Opvallende spelers aan Amsterdamse zijde waren Paul Kpaka en Kristof Snelders. Beiden zijn afkomstig van Germinal Beerschot Antwerpen en lopen momenteel stage in Amsterdam. De twee spelers kwamen er tegen het Nederlands elftal niet aan te pas. Wegens onbegrijpelijke redenen werden supporters van de tribunes geweerd. Alleen bekenden en media werden toegelaten.

Meer op VI Planet




Tags

oranje andy antwerpen beerschot bekenden cocu germinal geweerd imponeren kpaka kristof mackaay meyde oefenpotje onbegrijpelijke rafael snelders stage toegelaten trainingspartijtje vaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht