Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Rhijn: lastig om een international uit de basis te spelen

21 juni 2012 18:26

Ricardo van Rhijn zal een week na de start van de training aansluiten. Vanwege zijn verplichtingen bij Jong Oranje krijgt hij een week langer vrijaf. Hij maakte afgelopen seizoen zijn debuut en kwam in 17 duels in actie. "Ik wil graag de volgende stap maken," zo laat hij weten in een interview met OnsOranje.nl. "Maar het gaat natuurlijk lastig worden om een A-international van Oranje uit de basis te spelen.” Al zou het zo kunnen zijn dat Van der Wiel een transfer maakt in de zomer. "Maar dat zie ik dan wel weer. Ik heb sowieso de kans om me vanaf 2 juli, als ik aansluit bij de selectie, weer te laten zien bij Ajax. Dan zal Greg nog niet terug zijn."

Meer: OnsOranje.nl




Tags

rhijn oranje greg jong vrijaf wiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam