Transparent
Inloggen
Sluiten

Onthulling thuisshirt op 27 juni

20 juni 2012 14:49 - Ajax Life

Ajax Life meldt dat de voorinschrijving om het nieuwe thuisshirt te kopen geopend is. Het shirt zal op 27 juni onthuld worden, op dezelfde dag als de eerste training van Ajax.

De sterren op het shirt zullen dit jaar in het shirt geborduurd worden, waar ze er eerder nog op geplakt werden. Een andere aanpassing in de sterren is dat ze dit jaar in een kleine ronding om het logo zullen komen te staan, waar ze eerder naast elkaar stonden.

Het motto van het shirt is 'Our history, our pride, our future'. De site waar het shirt besteld kan worden wordt op de achtergrond ook versierd met allerlei foto's van Ajax' successen.

In de Ajax Shop zal het onbedrukte thuis shirt voor 80 euro aangeboden worden. Opdruk bij het shirt zal 20 euro kosten, terwijl een gouden Eredivisiebadge exclusief bij de Ajax Shop te koop is voor 6 euro. Onbekend is vooralsnog hoe duur de Badge Of Honor zal worden. Wel is bekend dat deze Badge Of Honor dit jaar grijs zal zijn, waar deze vorig jaar nog blauw was. Ajax behoort in een select groepje clubs die de Badge Of Honor mag dragen; dat is alleen voorbehouden aan clubs die het toernooi drie keer op rij of vijf keer in totaal hebben gewonnen.

Meer op Ajax Life




Tags

badge honor our thuisshirt onthulling shop besteld blauw eredivisiebadge foto future geborduurd geplakt grijs life logo motto onbedrukte opdruk pride ronding select versierd voorbehouden voorinschrijving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs henderson hlynsson jong kiki klaiber liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht