Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wil algemeen directeur en 'technisch manager' aanstellen

14 juni 2012 18:38 - Ajax.nl

Na het aanstellen van de eerste drie leden van de Raad van Commissarissen wil Ajax doorpakken en de organisatie verder op orde krijgen. Concreet noemt Hans Wijers daarvoor twee functies.

Ten eerste noemt hij een functie die wellicht het best te beschrijven lijkt als een 'technisch manager'. Wijers: "Wij gaan in de eerste plaats op zoek naar een geschikte persoon, die in nauwe samenwerking met het Technisch Hart en de directie met name uitvoering gaat geven aan alle aspecten van het transferbeleid en andere organisatorische zaken in en rondom de Toekomst.

Daarnaast moet er een algemeen directeur komen voor. Wijers: "Verder is het zoeken en benoemen van een voorzitter van de directie een belangrijk speerpunt. Deze persoon moet niet alleen verstand en ervaring op het gebied van internationale voetbalzaken hebben, maar ook duidelijkheid scheppen over bevoegdheden en verantwoordelijkheden in de organisatie."

Meer op Ajax.nl




Tags

wijers beschrijven bevoegdheden hans organisatorische scheppen transferbeleid uitvoering verantwoordelijkheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam