Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: Deense kritiek een wake-up call voor Eriksen

5 juni 2012 21:46 - Telegraaf.nl

Het is onzeker of Christian Eriksen tegen Nederland in de basis zal starten bij de Denen. Bondscoach Morten Olsen is niet tevreden over de fitheid en scherpheid van de middenvelder.

Voor de camera van Novum reageerde Frank de Boer op vragen over de kritiek in Denemarken op de middenvelder van Ajax. "Het zou jammer voor hem zijn als hij niet speelt. Maar hij is nog hartstikke jong, dus er komen nog genoeg grote toernooien voor hem."

"Eriksen heeft alleen maar positieve dingen meegemaakt. Een keer een terugslag krijgen op zijn leeftijd is niet erg, misschien is het zelfs wel goed. Ik denk dat het wel een waarschuwing voor hem is, dat hij een wake-up call krijgt. Misschien zit hij in een minder periode. hij heeft een geweldig zwaar seizoen achter de rug. We vergeten wel eens dat het nog een jonge jongen is. zo'n jongen kan niet altijd op het hoogste niveau blijven acteren. We moeten geduldig zijn met die jongen, hij heeft zoveel talent."

Meer op Telegraaf.nl
Tags

eriksen boer wake denemarken fitheid jong morten nederland novum olsen scherpheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson