Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax volgt Zweed Ajdarević'

28 mei 2012 13:28

Volgens het Zweedse Fotbolldirekt volgt Ajax scout John Steen Olsen de ontwikkeling van Astrit Ajdarević. De inmiddels 22-jarige Zweed brak afgelopen seizoen echt door bij IFK Norrköping en het Zweedse nationale elftal onder 21. De aanvallende middenvelder trok al op vroege leeftijd naar Liverpool, maar wist daar als zovelen niet door te breken.

De scout van Ajax wilde geen commentaar geven tegen FotbollDirekt. Hij gaf aan met Ajax afspraken te hebben nooit op individuele namen te reageren, om andere clubs niet op gedachten te brengen. Afgelopen jaar werd de middenvelder ook al geruime tijd door PSV gevolgd.

De Zweed heeft nog een contract tot 2014 bij zijn huidige club. Volgens FK Norrköping club coördinator Tony Martinsson is Ajdarević toe aan de volgende stap en zou hij klaar zijn voor een club van de omvang van Ajax of PSV. Zelf blijft de middenvelder gereserveerd, wijs geworden door zijn periode bij Liverpool.




Tags

ajdarevic zweed fotbolldirekt liverpool norrkoping astrit ifk martinsson olsen omvang steen tony wijs zovelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht