Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax haalt commercieel manager van De Graafschap

26 mei 2012 11:44 - De Graafschap

De Graafschap meldt dat commercieel manager Martijn Elkink de overstap maakt naar Ajax. Elkink gaat bij Ajax aan de slag als account manager sponsoring. Martijn kwam in 2008 in dienst bij De Graafschap als account manager. Het afgelopen seizoen gaf Martijn, als commercieel manager, leiding aan de commerciële afdeling.

"Het is een dubbel gevoel om juist nu weg te gaan. Maar deze kans bij Ajax kwam op mijn pad en die moest ik pakken. De afgelopen vier jaren heb ik een mooie tijd gehad bij De Graafschap. Er waren, zoals overal, diepte en hoogtepunten. Graag bedank ik alle collega's en sponsoren voor het vertrouwen en de prettige werksfeer. De komende jaren ga ik mij bij Ajax bezighouden met het beheren van enkele grote nationale en internationale accounts. Ik hoop dat de wedstrijd De Graafschap - Ajax weer snel op de agenda staat, dan kom ik met veel plezier naar De Vijverberg.", aldus Martijn op de officiele website van zijn oude club.

Meer op De Graafschap




Tags

graafschap elkink accounts afdeling bedank beheren bezighouden hoogtepunten sponsoren sponsoring vijverberg werksfeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper