Transparent
Inloggen
Sluiten

Problemen bereikbaarheid site

14 mei 2002 16:02

Verslaggever: RvN

Het zal niemand ontgaan zijn dat wij sinds de verhuizing van onze site grote problemen hebben met de bereikbaarheid van onze site. Het probleem ligt niet bij de server maar bij problemen van de provider met de telefoonmaatschappij, waardoor de verbinding tot de internet highway zeer is en traffic dus in een trechter terecht komt. We hebben toezeggingen dat een en ander op zeer korte termijn opgelost wordt. Helaas kunnen we in dit geval niet anders doen als veel druk uitoefenen op de partijen om hun afspraken na te komen. Zelf staan we hierin vrij machteloos.

We willen jullie nogmaals onze excuses aanbieden voor de overlast van de afgelopen dagen en jullie vragen het vertrouwen en de loyaliteit niet te verliezen. Wij zullen er van onze kant ales aan doen om de situatie zo snel mogelijk te herstellen zodat we weer een onafhankelijke plek kunnen bieden waar de fans in een plezierige sfeer samen kunnen komen.

Meer op




Tags

bereikbaarheid ales highway loyaliteit machteloos plezierige provider server telefoonmaatschappij traffic trechter verbinding verhuizing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos