Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe aanwinst Van Kessel Nederlands topscorer bij A-junioren

22 mei 2012 18:57 - KNVB.nl

Ajax nieuwe aanwinst Gino van Kessel is topscorer geworden in de Nederlandse eredivisie voor A-junioren. Met maar liefst 29 doelpunten bleef de huidige spits van AZ A1 Feyenoord aanvaller Elvis Manu negen goals voor. De aanstaande Ajacied zal rondom het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen PSV en Ajax de prijs in ontvangst mogen nemen. Davy Klaassen eindigde met 15 treffers als vijfde op de ranglijst.

Ondanks dat Klaassen vanwege verplichtingen bij het eerste minder duels speelde, eindigde hij in de verkiezing van beste A-junior in de eredivisie als zesde. Bij de B-junioren eindigde Branco van den Boomen in de verkiezing voor beste speler op een gedeelde zesde plaats. [update] Nieuwe aanwinst Melvin Vissers van Sparta eindigde knap op de tweede plaats. Op de topscorerslijst bij de B-junioren eindigde Sheraldo Becker als twee met vijftien doelpunten.

Meer op KNVB.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

junioren kessel topscorer eredivisie boomen branco elvis feyenoord gino melvin ontvangst sheraldo sparta topscorerslijst vissers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper